Wunjo

Welkom bij Wunjo Coaching. De organisatie gevestigd in het prachtige Arnhem en biedt hoogwaardige coaching en begeleiding aan iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei en ontwikkeling.

Als ervaren coach begrijp ik dat het kiezen van de juiste coach een belangrijke beslissing is. Er zijn veel verschillende coachingspraktijken in Nederland en het aantal groeit nog steeds. Bij Wunjo Coaching ben ik mij ervan bewust dat een goede coach meer doet dan alleen maar een praktijk hebben en mensen begeleiden. Daarom heb ik mijzelf als coach op vele manieren ontwikkeld en blijf ik dat ook doen.

Bij mij staat ambachtelijk vakmanschap centraal. Ik werk met passie en toewijding om onze cliënten te helpen bij het behalen van hun doelen. Ik geloof erin dat het vak van coaching meer is dan alleen het begeleiden van mensen, het is een levenslange reis van leren en ontwikkelen.

Bij Wunjo Coaching bied ik niet alleen individuele coaching, maar werk ik ook samen met Sander Tamse van Fantastische Baan. Sander heeft een detacheringsbureau in de infra-techniek en als interne medewerker werk ik mee aan het begeleiden van het projectpersoneel.

Naast mijn diensten bij Wunjo Coaching, ben ik ook betrokken bij het project Boskracht. Dit is een samenwerkingsverband waarbij we er gezamenlijk op uit trekken om te genieten van de basisbegrippen van het buiten zijn en het leven.

Ik hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en maatwerk. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op om te ontdekken wat ik voor jou kan betekenen en laten we elkaar ontmoeten. Ik kijk ernaar uit om je te helpen bij jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.