Wunjo

Wunjo Coaching en Begeleiding, is gevestigd in Arnhem. Momenteel zijn er veel verschillende coachingspraktijken in Nederland en het aantal groeit nog steeds. Komt dit omdat er veel vraag is naar coaches? Ja wellicht wel, anderzijds het is een vrij beroep, dus iedereen kan het uitvoeren. Op zich niets mis mee, maar let wel een goede coach, doet meer dan alleen maar een praktijk hebben en mensen begeleiden. Ook in dit vak kun je je op vele manieren ontwikkelen en dat is ook nodig. Want je kunt als mens en als coach niet altijd met iedereen even goed werken. En een goede coach erkent dat ook. Ikzelf doe met enig regelmaat een bij-en herscholing, werk in intervisiegroepen, waarin we elkaar scherp houden en van elkaar leren. Want dit vak is een ambacht en zo wil ik het ook graag beoefenen. Lees meer op deze pagina's wat ik voor je kan betekenen. Neem gerust vrijblijvend contact op en laten we elkaar ontmoeten.

Verder werk ik samen met Sander Tamse vanΒ Fantastische Start aan een jaaropdracht, waarvoor ik een trainingsprogramma samenstel voor minimaal mbo3 en hbo niveau startende op de arbeidsmarkt. Daar leer ik ze omgaan met tegenslag, hun kernwaarde ophalen, gesprekstechnieken. Veel te leuk allemaal om zomaar te laten gaan.

Naast Wunjo bestaat er ook Boskracht.Β Een leuks samenwerkingsproject waarin we een aantal malen per jaar er gezamenlijk op uit trekken om te genieten van de basisbegrippen van het buiten zijn en het leven.

Β 

Β 

Related Articles

Login Form

Free Joomla templates by Ltheme