Boskracht weekeinde

Boskracht weekeinde

Afgelopen weekeinde hebben we van Boskracht weer een pracht evenement georganiseerd. Drie prachtige dagen vol met vuur maken (zonder aansteker of lucifer), zwemmen, goed eten vanaf een open kampvuur, nachtelijke boswandelingen, boksen, knopen maken, hout bewerken, boogschieten onder leiding van Rick Holtman van The Bow Academy. En natuurlijk geweldig leuke mensen. Ook eens meegaan, kijk snel op www.boskracht.nl voor nieuwe data.

14 april 2023

Goede voornemens of nog opzoek naar een leuk Kerstcadeau?

Ook in 2023 gaan we weer Boskracht weekeinden organiseren. De eerste start op vrijdag 14 april en duurt tot en met 16 april.
Het weekeind zal waarschijnlijk weer worden gehouden op het terrein van Staatsbosbeheer in Elp, Drenthe. Op dit moment wordt er aan het programma nog hard gewerkt. Wat we nu al wel kunnen verklappen is dat er een aantal onderdelen zeker zullen gaan terugkeren maar dat er ook nieuwe bijzondere onderdelen aan het programma worden toegevoegd.

9 juni 2023

De dagen zijn langer en warmer in de zomerperiode. Dus voor hen die iets koudergevoelig zijn gaan we in 2023 een speciale zomereditie van Boskracht organiseren. Uiteraard met dezelfde geweldige sfeer en mooie belevenissen. Op de contactpagina vind je een aanmeldformulier.

 

6 oktober 2023

Het laatste Boskracht weekeinde vindt plaats in de eerste week van oktober. De dagen zijn al een stuk korter dan in de zomer en de nachten alweer frisser. Een goede reden om warme kleren en slaapspullen mee te nemen. 

 

 

Related Articles

Login Form

Free Joomla templates by Ltheme